Connect with us
Publicitate

BLAJ

A treia licitație pentru modernizarea unei creșe din municipiul Blaj. Valoarea proiectului este de aproape 2 milioane de lei

Publicat

Primăria Blaj a lansat o nouă licitație pentru extinderea și reabilitarea unei creșe din municipiu. Este a treia oară când administrația încearcă să găsească un constructor. Proiectul are o valoare de peste 1,9 milioane de lei, fără TVA.

Primăria Blaj a lansat joi, 4 martie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de lucrări de construcții, inclusiv echipamente cu montaj și montaj aferent pentru obiectivul de investiție, pentru obiectivul „Extindere, reabilitare și dotare creșă la nivelul Municipiului Blaj”.

Valoarea totală estimată este de 1.910.216,02 de lei, fără TVA.

Reamintim faptul că alte două licitații au fost lansate în luna septembrie 2020. La prima dintre acestea nu au existat ofertanți, iar la cea de-a doua au fost depuse numai oferte inacceptabile/neconforme.

Clădirea în care funcționează creșa se află pe strada Eroilor nr. 22, are formă neregulată și o suprafaţă construită de 361 mp. Aceasta a fost proiectată și realizată în anul 1977 și are un regim de înălțime: subsol, parter și etaj.

Proiectul vizează extinderea infrastructurii antepreșcolare la nivelul creșei, de la o suprafață desfășurată existentă de 1.083 mp la o suprafață desfășurată de 1.587,74 mp, la finalul implementării proiectului.

Durata de realizare a lucrărilor este de 10 luni de la emiterea ordinului de începere a execuției.

Achiziția nu include dotările, care vor fi achiziționate separat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax