Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A „uitat” să-și treacă mașinile în declarațiile de avere. Consilier local din comuna Pianu, trimis în judecată

Publicat

Voişan Ovidiu Adam, consilier local din comuna Pianu, a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii în formă continuată.

Acesta este acuzat că nu a trecut bunuri mobile şi imobile în declaraţiile de avere depuse în calitate de consilier local.

Prin rechizitoriul din data de 20.03.2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Voişan Ovidiu Adam pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii în formă continuată, constând în aceea că, în perioada 2014 – 2018, inculpatul, în calitate de consilier local în cadrul Consiliului local al comunei Pianu, a depus un număr de 5 declaraţii de avere, înregistrate la Primăria Comunei Pianu, care nu corespund adevărului.

În cuprinsul declaraţiilor de avere, inculpatul nu a menţionat 4 autovehicule care erau în proprietatea sa şi a făcut declaraţii necorespunzătoare adevărului cu privire la un teren intravilan situat în localitatea Pianu de Sus”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sebeş, instanţă care va judeca pe fond cauza. ”Emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal care nu încalcă principiul prezumţiei de nevinovăţie de care beneficiază persoana acuzată, până la pronunţarea de către instanţa de judecată a unei hotărâri definitive de condamnare”, mai susţine Parchetul.

Potrivit ultimei declaraţii de avere depusă şi disponibilă pe site-ul Primăriei Pianu, aferentă anului 2017, consilierul local avea în proprietate alte patru maşini: BMW, Fiat Punto, Audi A5 şi Mercedes C220.

 

sursa: adevărul.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NELI

    miercuri, 03.04.2019 at 13:56

    step by step

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax