Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A urcat băut la volan şi a lovit un autoturism pe care intenţiona să-l depăşească. Bărbat din Ocna Mureş cercetat de poliţişti

Publicat

Un şofer din Ocna Mureş, care conducea sub influenţa alcoolului, a produs un accident în oraş. A lovit o maşină pe care intenţiona să o depăşească. S-a ales cu dosar penal.

Luni, în jurul orei 18.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Ocna Mureş au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Mihai Viteazu.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că O.E., de 41 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de depăşire şi nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul depăşit, condus de un bărbat de 41 de ani, din Ocna Mureş şi a întrat în coliziune laterală cu acesta.

În urma testării celor doi conducători auto, cu aparatul etilotest, pentru O.E. a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce, pentru celălalt conducător auto, rezultatul a fost negativ.

O.E a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a  altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax