Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbal: A venit ziua izbânzii pentru CS Zlatna. ”Aurarii” au învins 2-1 Sănătatea Cluj

Publicat

CS  Zlatna a disputat, marţi, partida restantă cu Sănătatea Cluj din cadrul rundei cu numărul șase din Liga a III-a, Seria a VI-a. Trupa lui Dorel Mureșan a reușit să se impună cu 2-1 și a obținut prima victorie din actualul sezon.

CS Zlatna a stabilit scorul final încă de la pauză, când „formația de pe Ampoi” conducea cu 2-1, grație reușitelor lui Arsenie în minutul 32, fotbalistul zlătnean a înscris un gol superb cu un șut de la 25 de metri, la vinclu. Golul victoriei a  fost marcat de Alexandru Man, în minutul 43. În urma unei centrări din corner, fotbalistul împrumutat de Unirea Alba Iulia a înscris cu capul și a stabilit scorul final.

Aflat la primul succes de la preluarea Zlatnei, Dorel Mureșan speră ca seria jocurilor bune să continue. „Este o victorie pe care o așteptam mai demult, dar asta nu are valoare dacă nu câștigăm meciul următor cu Universitatea. Eu cred că puțin s-a văzut ceea ce am pus din punct de vedere fizic, dar mai avem de lucru. E un moment bun, dar urmează jocul cu <U> și, dacă nu câștigăm, ne anulăm meritele de la jocul cu Sănătatea”, a declarat Dorel Mureșan, antrenor principal CS Zlatna.

Iată cele două distribuții:

Sănătatea: Cârlan – Miclăuş, Sărmăşan, Şoş, Kiss, Simeoancă, Albu (58, Laiş), Ghiorma, Crişan, Gaşpar (cpt.), R. Rus. Pe bancă: Tudoran – D. Pop, An. Popa, B. Rus, Cl. Rus, Kende. Antrenor: Marius Siminic.

CS Zlatna: Budai – Sucală (58, Farcaş), R. Brie, Al. Man, Mânecan (cpt.), Andrea, Arsene, Anca (90, Ungurean), P. Brie (62), Kiraly, Marian, V. Dârjan (80, Burz). Pe bancă: Cocârcă – Cecălăcean, Dragomir. Antrenor: Dorel Mureşan.

CS Zlatna are cinci puncte după șase runde și ocupă locul 11. Vineri, gruparea lui Mureșan va da piept cu echipa secundă a Universității Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax