Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A vrut să bea „până se schimbă banii” și a făcut scandal într-un bar din Sebeș. Tânăr din comuna Șugag, amendat de jandarmi cu 2.000 de lei

Publicat

 masina jandarmiUn tânăr din Tău Bistra, comuna Şugag le-a dat suficiente motive jandarmilor pentru a-l sancţiona contravenţional de două ori în mai puţin de 20 de minute. A făcut scandal într-un bar, aflat la ieșire din Sebeș, pentru că ospătarii nu mai doreau să îl servească cu băutură.

Tânărul în vârstă de 29 de ani se afla, în noaptea de duminică spre luni, într-un local public situat la ieşirea din municipiul Sebeş spre Sibiu, iar în jurul orei 1.00 a înjurat şi ameninţat cu bătaia o chelneriţă. Se afla în avansată stare de ebrietate, dar dorea să bea în continuare – conform propriilor spuse, „până se schimbă banii”-, iar incidentul a apărut când femeia a refuzat să-i mai servească băuturi alcoolice. Speriată, aceasta a apelat la ajutorul unui echipaj de jandarmerie care a intervenit oportun şi, pentru fapta sa, l-a sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.000 lei. Le-a spus jandarmilor că s-a potolit, dar imediat după plecarea acestora a intrat din nou în local şi a cerut de băut. De data aceasta refuzul a venit din partea unui chelner, care la rândul lui a beneficiat de acelaşi tratament.

În aceste condiţii a fost nevoie de reîntoarcerea echipajului de jandarmerie care a constatat săvârşirea unei alte fapte contravenţionale şi, la ora 1.20, l-a sancţionat contravenţional, tot cu o amendă în valoare de 1.000 lei. De asemenea, i s-a adus la cunoştinţă că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile luate împotriva lui pot fi mult mai drastice, chiar de natură penală.

În acest sens i s-a precizat că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.

În cele din urmă bărbatul s-a calmat şi a acceptat să plece spre domiciliu, fără a mai fi nevoie de intervenţia echipajului de jandarmerie, rămas câteva minute în zonă pentru a se convinge că de data aceasta îşi va respecta promisiunea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax