Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A vrut să chefuiască „până cântă cocoşii” şi s-a ales cu amendă de la jandarmi. Un bărbat din Aiud a ameninţat personalul dintr-un bar

Publicat

alcoolPentru că şi-a pus în minte să chefuiască “până cântă cocoşii”, un bărbat din Aiud a încercat să convingă personalul dintr-un local să-l servească cu băutură, prin injurii şi ameninţări. S-a ales cu prezenţa jandarmilor, care l-au evacuat din bar şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Este vorba de un localnic – Ioan G. (38 de ani) – care, joi, 24 septembrie, la ora 22.30, a intrat în conflict cu personalul de serviciu al unui bar situat pe strada Mihai Viteazul din localitate.

Aflat în avansată stare de ebrietate şi nemulţumit că barmanul, o femeie, a refuzat să-l servească în continuare cu alcool, bărbatul a încercat să o convingă să revină asupra deciziei, înjurând-o şi ameninţând-o cu bătaia. Intenţionând să chefuiască, conform propriilor spuse, “până cântă cocoşii”, a proferat obscenităţi şi la adresa celorlalţi clienţi, deoarece aceştia luaseră atitudine împotriva lui şi încercaseră, fără succes, să-l calmeze.

Au reuşit să-l calmeze jandarmii din Aiud, care, anunţaţi fiind prin apel la 112, au intervenit de urgenţă şi au aplanat incidentul. Fiind găsit vinovat că nu a părăsit incinta la cererea îndreptăţită a personalului şi pentru că a proferat injurii şi ameninţări, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Jandarmii reamintesc că refuzul consumatorului de a părăsi un local public în care se consuma băuturi alcoolice, după ora de închidere sau la cererea îndreptăţită a unui salariat al localului, se sancţionează cu amendă de la 100 lei la 500 de lei. Totodată, servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor, constituie contravenţie şi se poate sancţiona tot cu amendă de la 100 la 500 de lei, dar în cazul repetării acestei fapte se poate dispune măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax