Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A vrut să cumpere o motocicletă, a luat-o “în probe” şi nu s-a mai întors. Tânăr din Mihalţ, cu dosar penal

Publicat

motocicleta

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Mihalţ s-a ales cu dosar penal în judeţul Cluj. A luat o motocicletă, în probă, de la domiciliul proprietarului, care dorea să o vândă, dar nu s-a mai întors. Este cercetat acum pentru “abuz de încredere”.

Potrivit IPJ Cluj, în 8 decembrie, un tânăr de 24 ani, din comuna Ceanu Mare (judeţul Cluj), a sesizat, prin SNUAU 112, Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, despre faptul că, în jurul orei 16.30, persoane necunoscute s-au prezentat la locuința sa, având intentia de a achiziționa motocicleta scoasă la vânzare.

Unul dintre aceștia a plecat cu aceasta în probă și nu s-a mai întors, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ de 2.000 euro.

În urma verificarilor efectuate, polițiștii au obtinut semnalmente suspecților care s-au prezentat la domiciliul persoanei vătămate, aceștia fiind doi tineri cu vârsta cuprinsă între 20-24 ani, care se deplasau cu un autoturism care tracta o remorcă.

Ulterior, cel care a plecat cu motocicleta în probă a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 20 ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „abuz de încredere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax