Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A vrut să fure motorină dintr-un camion, dar a fost văzut de proprietar. Bărbat din Zlatna, cu dosar penal

motorina

Publicat

Un bărbat din Zlatna s-a ales cu dosar penal după ce a furat motorină din rezervorul unui camion. A fost văzut de proprietar, aşa că a încercat să fugă, însă a fost prins de poliţişti, la Feneş.

Potrivit IPJ Alba, în 15 ianuarie, în jurul orei 22.30, un cetăţean din Feneş a observat o persoană în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul camionului său,  parcat  într-un depozit de pe raza localităţii.

În momentul în care şi-a dat seama că a fost observat de către proprietarul camionului, bănuitul de furt a încercat să-şi asigure scăparea, demarând cu autoturismul său şi abandonând cei 50 de litri de motorină furaţi.

Păgubitul a sesizat poliţia, prin 112, iar în zona respectivă s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamant, poliţiştii au reuşit să identifice, pe raza localităţii Feneş, autoturismul folosit de persoană bănuită de furt precum şi pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Zlatna, care ar fi sustras motorina din rezervorul camionului.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate