Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A vrut să-i arate cine-i şef în casă şi s-a ales cu amendă. Scandal între concubini pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia

Publicat

Un scandalagiu cunoscut cu incidente în activitatea jandarmilor din Alba Iulia s-a ales, duminică, cu o amendă de 200 de lei, după ce şi-a ameninţat concubina. Întrebat de oamenii legii despre ce l-a determinat să înceapă conflictul, a răspuns că a vrut să-i arate femeii cine-i şeful în casă.

Incidentul a fost semnalat prin 112, iar un echipaj de jandarmi a intervenit, duminică, la un imobil de pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. I.I. (43 de  ani), aflat în avansată stare de ebrietate, îi adresa concubinei cuvinte şi expresii jignitoare și o ameninţa cu acte de violenţă. Intervenția jandarmilor a prevenit escaladarea violenței. Întrebat cu privire la motivul pentru care a provocat acest incident, I.I. a spus că a dorit „ să-i arate concubinei cine este şefu’- n casă”.  Jandarmii i-au explicat norma legală de convieţuire în societate pe care a încălcat-o după care l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Alba, bărbatul este o mai veche cunoștință a forțelor de ordine, prin episoade de violență conjugală pe care le provoacă atunci când se află sub influența alcoolului. În 15 aprilie, a solicitat, prin apel la 112, să-i fie arestată concubina pe motiv că este “urâtă, proastă, rea de gură” şi, cel mai grav, ascunde băutura de el. Atunci bărbatul  a beneficiat de un instructaj în legătură cu situaţiile în care se apelează 112 şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax