Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A vrut să întoarcă maşina pe DN74 şi s-a răsturnat în afara şoselei. Accident la Meteş, provocat de un şofer beat

Publicat

masina rasturnata

Un tânăr din comuna Scărişoara este cercetat penal după ce a condus o maşină, aflat sub influenţa alcoolului şi s-a răsturnat cu autovehiculul în afara carosabilului. Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN74, la Meteş.

Potrivit IPJ Alba, în 24 decembrie, în jurul orei 22.50, un bărbat de 36 de ani, din comuna Scărişoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localităţii Meteş, în timp ce încerca să efectueze manevra de întoarcere, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului. Nu au fost persoane rănite în urma acestui accident.

După testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bendgy

    joi, 27.12.2018 at 16:19

    Nu este corect din partea autoritatilor statului,sa dea amenzi ori cercetare pt caz ca acel conducator a fost gasit beat,cat timp nimeni nu la oprit pe carosabil cu aceea masina,la randul meu,eu chiar as da in judecata institutia politiei,care mi-ar face probleme,cat timp nimic cu nimic nu poate da dovada ca acel autovehicul chiar era pe aceea sosea.Este acelasi lucru ca si cand o masina plina cu lumne ia foc langa un drum rutier,si din primele informatii rezulta ca a fost un accident cu cineva,care nu stie cine a fost,si nimeni de la politie nu la vazut pe nenea soferul cu lemnele pe carosabil.Cred ca de la o vreme,prea mult va depasiti functia ce o aveti in cadrul inspectoratului de politie.Cat timp nu aveti dovada nici video,nici cu martori,sunteti pierduti in orice instanta,din europa,nu si de la noi,ca la noi mai nou se da cu presupusul,iar daca un nene politist zice una,aia e adevar chiar daca acel nene minte cu nerusinare.Pacat ca am ajuns aici frstilor cu justitia si cu statul de drept,ori cu autoritatile care se autosesizeaza.Trebuia sa se sutosesizeze cand era pe drum,poate nenea nervos ca s-a inburdat,a consumat intentionat a aceea sticla,si voi vreti sa-l condamnati din doua miscari si 3 pasi usor.Rusine….!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax