Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Abonamente la preț redus la Untold sau Neversea 2019 pentru donatorii de sânge

Publicat

Persoanele care donează sânge în perioada 13 mai – 29 iunie 2019 beneficiază de reducere la cumpărarea unui abonament la festivalul Untold (1 – 4 august 2019, la Cluj Napoca) sau Neversea (4 – 7 iulie 2019, la Constanța).

„Zilnic, mii de bolnavi internați în spitalele din România au nevoie de transfuzii de sânge pentru a supraviețui .Zilnic este nevoie ca un număr suficient de persoane sănătoase să doneze sânge, pentru ca viața pacienților să nu fie pusă în pericol. Facem apel la persoanele care au mai donat sânge dar și la cele care nu au donat niciodată să vină la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba și să facă acest gest deosebit care salvează vieți, să doneze sânge”, a trasmis directorul CTS Alba, dr. Ana Savu.

Pentru a beneficia de reduceri, persoanele care au donat sânge trebuie să intre pe untold.com și neversea.com, în secțiunea Blood Network, unde vor completa un formular și vor încărca adeverința de donator.

Mai apoi vor primi pe e-mail codul de reducere cu care vor putea cumpăra un abonament Untold la prețul special de 513,94 lei + taxe (de la prețul final de 811,20 lei) sau un abonament Neversea la prețul special de 399 lei + taxe (de la prețul final de 599 lei).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax