Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Abonaţii Electrosim TV HCC, transferaţi la RCS&RDS. Firma din Alba, preluată de liderul naţional de piaţă pentru serviciile de internet şi televiziune

Publicat

elevi

Abonaţii furnizorului de internet şi televiziune prin cablu Electrosim TV HCC au fost înştiinţaţi, de luna aceasta, că serviciile au fost preluate de societatea RCS&RDS SA. Astfel, cel mai mare operator care oferă astfel de servicii în localităţile din mediul rural din Alba a fost preluat de liderul din piaţa de profil la nivel naţional.

“Prin prezenta notificare vă aducem la cunoştinţă faptul că, luând în considerare aşteptările abonaţilor cu privire la grila de programe TV, a fost încheiat un parteneriat cu RCS & RDS SA, astfel încât, începand cu data de 1 februarie 2014, contractul pe care îl aveţi încheiat cu societatea SC Electrosim SRL este preluat de societatea RCS & RDS SA, în calitate de operator/furnizor, care dobândeşte toate drepturile”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul companiei.

Societatea RCS & RDS SA este lider de piaţă pentru serviciile de internet şi televiziune din România şi unul dintre cei mai importanţi operatori de pe piaţa telecomunicaţiilor. Oferă servicii de internet de mare viteză prin fibră optică, televiziune prin cablu şi satelit, telefonie fixă, telefonie mobilă, precum şi alte servicii, mai precizează reprezentanţii firmei.

“Electrosim” SRL furniza servicii de televiziune prin cablu şi internet în Alba Iulia, Teiuş, Aiud, Abrud, Câmpeni şi în localităţile din mediul rural din zonele amintite. În total, avea cea mai mare acoperire ca servicii de profil în mediul rural din judeţ. Firma a fost înfiinţată în 1992 şi are şi un post TV care emite pe cablu în circuit închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax