Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Abrogarea recursului compensatoriu a căzut în Comisia juridică. Deputatul Florin Roman: PSD păstrează ”legea care aduce moartea”

Publicat

r

Florin Roman a lansat o serie de acuzații la adresa PSD, după ce abrogarea legii recursului compensatoriu a căzut în Comisia juridică la doar un vot.

Acesta consideră că din acest motiv, 20.000 de infractori sunt lăsați liberi pe străzile României, dar și că alți infractori vor fi eliberați timpuriu.

Declarațiile lui Florin Roman:

”PSD a decis să refuze abrogarea recursului compensatoriu solicitat de PNL, în această sesiune extraordinară, respingând prin vot în Comisia juridică, propunerea noastră.

La un singur vot diferență, PSD a impus amânarea dezbaterii parlamentare, pentru a-i scăpa pe corupții lor. Prin această decizie, PSD ține ușă deschisă violatorilor, tâlharilor, criminalilor și violatorilor, care profită de orice zi pentru a beneficia de cele 6 zile bonus pentru eliberare condiționată, făcute cadou de PSD. Decizia PSD de a nu renunță la recursul compensatoriu înseamnă că peste 20.000 de infractori, eliberați timpuriu, pot zburdă liber pe stradă.

Amânarea abrogării înseamnă că noi deținuți periculoși se pot eliberă zilnic și pot produce noi drame, tâlharii că cea de la Alba Iulia sau crimă de la Mediaș. Aproape 1300 de deținuți din cei eliberați au fost rearestati. În condițiile actuale, criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, nu face mai mult de 8 ani de închisoare.

Solicităm PSD și premierului Viorică Dăncilă, care a declarat “război” împotrivă criminalilor, violatorilor, tâlharilor și pedofililor, doar la televizor, să accepte discutarea de urgență a proiectului și abrogarea “legii care aduce moartea”.

PNL a propus o serie de măsuri legislative alternative, cum este cea referitoare la folosirea brătărilor electronice, construcția de noi penitenciare, insă toate aceste măsuri au fost ascunse în sertarele din parlament.

Solicităm PSD să se decidă dacă este de partea cetătenilor sau a doar de partea infractorilor? Măcar în ceasul al 12-lea!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax