Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate

Publicat

Absolventa Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Andreea Harabagiu, a fost admisă prima la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, cu media de repartiție 9,54, pe locurile alocate pentru colegiile naționale militare.

Potrivit reprezentanților colegiului din Alba Iulia, pntru Andreea această performanță reprezintă o mare bucurie și o mândrie dar în același timp un rezultat așteptat, având în vedere munca depusă pe tot parcursul liceului.

La începutul unei noi etape din viață, Andreea recunoaște că liceul a reprezentat locul și timpul în care s-a format ca om.

„Sunt mai mult decât onorată că sunt absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, instituție care mi-a permis să evoluez, care m-a îndemnat să mă autodepășesc pe parcursul celor patru ani de liceu. Astfel, deși rezultatele finale, poziția fruntașă pe care o ocup la specializarea dorită reprezintă o mare bucurie și o mândrie pentru mine, sunt ușor explicabile prin munca depusă pe tot parcursul liceului, a sprijinului cadrelor didactice și militare și a încrederii părinților în deciziile mele.

Sunt totodată recunoscătoare colegilor mei deosebiți pentru fiecare clipă petrecută alături de ei, clipe devenite acum amintiri dintre cele mai frumoase. Așadar persoana care sunt în prezent este rezultatul a tot ceea ce înseamnă colegiul militar din Alba Iulia și sunt convinsă că acest sentiment îl împărtășesc toți absolvenții acestei prestigioase instituții”, a mărturisit Andreea.

sursa: Facebook (Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax