Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, șefă de promoție la Academia Forțelor Aeriene din Brașov

Publicat

Sublocotenent Oana Pușcaș, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, Promoția 2021, a fost admisă prima în urmă cu trei ani la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, specialitatea militară Meteorolog aeronautic. În perioada studiilor universitare, Oana s-a menținut pe aceeași treaptă a performanței și a continuat să se pregătească temeinic, dând dovadă de ambiție și perseverență, reușind să încheie cu succes și anii studenției, fiind declarată șef de promoție la specializarea pe care a urmat-o.

Potrivit reprezentanților colegiului militar albaiulian, pașii pe care i-a făcut la început în colegiul militar și mai apoi în academie au adus-o pe Oana la acest moment în care este recunoscătoare pentru tot ce a realizat atât în ceea ce privește formarea ei ca om, cât și formarea în carieră.

„În urmă cu șapte ani, pășeam timidă pe porțile Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, pași care aveau să marcheze începutul parcursului meu în cariera militară. Anii de liceu au constituit o perioadă frumoasă, plină de momente minunate petrecute alături de persoane deosebite, cadre militare, profesori, colegi, care și-au lăsat amprenta asupra formării mele ca om.

Cei trei ani petrecuți în Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov m-au pus în fața unor provocări care m-au ajutat să mă cunosc pe mine mult mai bine, să aflu de ce sunt capabilă și au jucat un rol foarte important în formarea caracterului meu.

Privind în urmă, pot spune că tot efortul și munca depuse de-a lungul timpului nu au fost în zadar, ci la finalul celor șapte ani, sunt o persoană mai matură, independentă și puternică pentru a face față provocărilor vieții.

Acum, aflându-mă la început de drum în carieră, sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am învățat, pentru valorile pe care le-am dobândit din cele două instituții și pentru persoana care sunt în acest moment”, a mărturisit Oana.

„Felicitări, Oana pentru rezultatele obținute, suntem mândri de tine și își dorim mult succes în continuare”, au scris reprezentanții Colegiului Național Militar din Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

sursa: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate