Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Absolvenţii Universităţii „Spiru Haret” vor primi diplome de studiu

Publicat

Ministrul Educaţiei, Cătălin Baba, a declarat miercuri că toţi absolvenţii de la Universitatea „Spiru Haret” vor primi diplome de studiu.

Având în vedere că unele dintre facultăţile Universităţii “Spiru Haret” nu au acreditare, exista problema obţinerii diplomelor de studiu de către aceştia. Ministrul Educaţiei a precizat însă că toți absolvenții care au finalizat un program de studii legal vor primi diplomele de studiu.

„Ne vom apleca apleca asupra rezolvării acestei probleme pe care Ministerul o tratează cu seriozitate. Toţi absolvenții care au finalizat un program de studii legal trebuie şi vor primi diplome”, a spus Baba.

În județul Alba, Universitatea Spiru Haret deține  la Blaj ,  Facultatea de Ştiinţe Economice, iar la Alba Iulia un Centru Teritorial ID.

Universitatea Spiru Haret din București este o instituție privată de învățământ superior, având la bază Fundaţia România de Mâine, înfiinţată în ianuarie 1991, de profesorul universitar Aurelian Bondrea. Conform datelor publicate în prezentarea universității din iulie 2010, aceasta are 30 de facultăți, cu 49 de specializări și 64 de programe de masterat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vorbe de duh

    miercuri, 18.04.2012 at 00:39

    „universitatea spiru haret” e universitate? nu cumva e o institutie de tiparit diplome?
    daca si asta e universitate atunci vai de invatamantul romanesc…scolile tehnice ale lui ceausescu ar fi scoli doctorale pt. univ.spiru haret

  2. vasile ion

    miercuri, 13.02.2013 at 10:55

    numai o persoana cu probleme de personalitate, care e macinata de egoism si rupta de realitate, putea face o asemenea afirmatie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax