Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Nouă șoferi au rămas fără permis de conducere

Publicat

pol

Polițiștii din Alba au organizat, miercuri, o acțiune privind monitorizarea şi sancţionarea cazurilor de nereguli în trafic. Aceştia au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.864 lei, dintre care 7 pentru depăşire neregulamentară. În plus, 9 șoferi au rămas fără permisul de conducere.

Acțiunea reprezentanților Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba a fost organizată pe Drumul Național 1 și Drumul Național 7 și s-a urmărit în principal prevenirea accidentelor rutiere, mai ales a acelora care sunt cauzate de depășirile imprudente. Astfel se explică și numărul mare de amenzi aplicate de echipajele Serviciului Rutier într-o singură zi: 49 de sancțiuni contravenționale, 9 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare reţinute.

Acțiunea polițiștilor a fost şi o urmare a numărului mai mare de accidente, cu urmări grave, petrecute în ultimele două săptămâni, în județ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax