Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCES la autostradă pentru Cugir. Atanasiu: „În programul CNADNR de anul acesta va fi prinsă și racordarea orașului Cugir”

Publicat

Orașul Cugir are promisiuni că va avea acces la autostrada Orăștie-Sibiu. Potrivit senatorului PNL Teodor Atanasiu, după o discuție purtată la începutul anului cu actualul ministru al Transporturilor, Dan Șova, acesta a precizat că va include în programul de anul acesta al CNADNR și un nod rutier în zona Cugir.

„Eu am discutat cu mMinistrul Șova și mi-a spus că pe programul CNADNR va fi prinsă și racordarea orașului Cugir la autostradă. Deși pe autostradă nu se fac racorduri din 2 în 3 kilometri și în general la 25 de kilometri, înțelegându-se necesitatea economică a acestui racord cu Cugirul, Șova a transmis companiei din propria subordine să prindă pe costurile acestui an acest racord la autostradă”, a declarat senatorul Teodor Atanasiu.

Solicitarea este de amenajare a unei căi de acces către autostradă în apropierea intersecţiei dintre DJ 704 şi DN 7, la Şibot.

Lotul I din segmentul de autostradă Orăştie – Sibiu traversează judeţele Hunedoara şi Alba, cu o lungime de 24,11 kilometri şi cuprinde 2 noduri rutiere – în apropiere de Orăştie şi la Sebeş-Lancrăm. Valoarea proiectului pe acest tronson a depăşit 550 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marcel

    sâmbătă, 15.03.2014 at 07:32

    ….cu cata seninatate pot sa minta uni oameni, incredibil si culmea lumea ii mai si voteaza!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax