Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acces pe bază de cartelă și pentru platformele subterane de colectare a deșeurilor, la Alba Iulia. Cât vor costa sistemele

Publicat

Primăria Alba Iulia vrea să monteze sisteme de acces pe bază de cartelă și la platformele subterane pentru colectarea deșeurilor menajere din municipiu, după modelul platformelor cu module supraterane de colectare selectivă. În acest sens, accesul la platformele de colectare selectivă din oraș se va putea face doar  

Reprezentanții administrației locale au lansat în 4 octombrie o achiziție pentru un sistem de acces cu cartelă pentru dotarea a 43 de platforme subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor urbane.

Valoarea estimată a achiziției este de 231.000 de lei.

Accesul la platformele subterane pentru depozitarea deșeurilor se va face pe bază de card pentru persoanele care se vor aronda platformei subterane respective. În acest sens, platformele subterane de colectare a deșeurilor urbane realizate pe domeniul public al municipiului Alba Iulia vor fi dotate cu sistem de acces cu cardul care să asigure accesul pentru cele 4 coșuri de inserție ale fiecărei platforme subterane.

Pentru accesul controlat cu cardul este necesar ca platformele subterane să fie dotate cu cititoare de carduri pentru controlul accesului, acumulatoare reîncărcabile și panouri solare. Panorile solare vor fi instalate pe stâlpi din oțel zincat cu înălțimea liberă de 2 metri, care urmează să fie montați pe platformele superioare ale punctelor de colectare.

Fiecare sistem va trebui să susțină funcționarea a minim 4 coșuri de inserție pentru fiecare punct de colectare, privind controlul accesului cu card pe toată durata unei zile (24 de ore).

Sistemele de acces controlat cu cardul trebuie să fie antivandalism, rezistente la apă și praf, să funcționeze la temperatura de operare -40 … +60 grade Celsius, să asigure posibilitatea de deconectare rapidă în caz de defecțiune, să asigure posibilitatea de conectare/mentenanță de pe platforma fiecărui punct de colectare.

Numărul de deschideri de pe acumulator, fără încărcare de la panouri solare, trebuie să fie mai mare de 300.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax