Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident GRAV la Balomir. Un pieton a fost lovit de două autovehicule și a decedat

Publicat

Un accident grav s-a petrecut în duminică după-amiaza, la intersecția Drumului Național 7 cu drumul spre Balomir. Un pieton a fost acroșat pe partea carosabilă de un autoturism. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Alba a anunțat că la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Cugir.

UPDATE: Victima accidentului, un bărbat, a decedat. Acesta s-a angajat într-o traversare neregulamentară și a fost lovit de două autovehicule.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în 21 ianuarie, în jurul orei 18.00, pe DN 7, la kilometrul 346, în dreptul intersecţiei cu DC 57, un bărbat de 62 de ani, din Cugir, s-a angajat în traversarea drumului naţional, fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism ce era condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Săliştea.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe sensul opus unde a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Sebeş.

În urma accidentului, pietonul a decedat.

Ambii conducători auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Pentru a preveni accidentele rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le recomandă pietonilor:

Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul ca atunci când traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteza ridicat trebuie sa fiți mai prudenți!

La orice traversare, opriți-vă în afara parții carosabile, asigurați-vă din stânga, din dreapta și apoi din stânga din nou!

Traversați perpendicular pe axul drumului, în pas vioi – drumul cel mai scurt ce reduce timpul de expunere la pericol! Dați șoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!

Când traversezi prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați.

Evitați să circulați pe partea carosabilă sau pe pistele pentru bicicliști! Folosiți trotuarele, acostamentele, iar, acolo unde acestea lipsesc, mergeți cât mai aproape de marginea drumului, astfel încât să aveți traficul în față!

Respectați întocmai semnificația semnalizării rutiere (indicatoare sau semafor) și nu circulați pe drumurile publice daca ați consumat alcool – posibilitatea de a fi accidentat crește semnificativ.

Fiți prudenți pe vreme rea sau întuneric! Pentru a fi vizibili, purtați haine de culori deschise și elemente reflectorizante!

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nelutu

    miercuri, 24.01.2018 at 02:53

    Dar cand soferii circulă cu 120 pe limită de 70 km/h pietonii nu au nici o sansa…e si curbă acolo plus ca e statie de autobuz…oamenii isi riscă viata zilnic pt ca traim in România. ..pe unde vrei sa ajunga oamenii in si la statia de autobuz de acolo ??? La Tartaria e fix la fel…si of course ca mortul e de vina…de vină e nepăsarea noastră. ..!!!

  2. cristina

    vineri, 26.01.2018 at 01:51

    ce sau intamplat cu soferi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax