Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO UPDATE: Una dintre victimele accidentului de lângă Blaj a murit. O mașină s-a prăbușit 100 de metri într-o râpă

Publicat

UPDATE 12,55: La ora 11,16, pe strada Principala din localitatea Iclod, un bărbat de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de mers înapoi, pentru a întoarce, fără să se asigure, moment în care a ieșit în afara drumului, căzând cu autoturismul într-o râpă cu o diferență de nivel, față de drum, de 100 de metri, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori, iar conducatorul auto și o femeie, de 63 de ani, pasageră în autoturism, au fost aruncați în afara acestuia și au suferit leziuni corporale.

Din păcate, în urma traumatismelor suferite, femeia a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE ora 11,40: Un bărbat a fost rănit ușor în timp ce o femeie este în stare gravă. Este resuscitată de medici. Accidentul s-a produs la ieșirea spre Sâncel. 

Un accident în care au rezultat două victime s-a produs sâmbătă în localitatea Iclod, aproape de Blaj. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba au transmis că cele două victime au fost aruncate din mașina care s-a răsturnat.

Potrivit pompierilor, au fost trimise la fața locului o autoutilitară de stins incendii și două mașini SMURD.

Știre în actualizare

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate