Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT cu MINOR la volan în Mirăslău. Tânăr de 16 ani, cu dosar penal după ce a lovit cu maşina un stâlp electric

Publicat

accident cugir masina stalp Un tânăr în vârstă de 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier pe raza comunei Mirăslău. Minorul, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat, a acroșat un stâlp din lemn de susținere a rețelei electrice.

Potrivit IPJ Albaa, joi, 9 iulie, poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Aiud – Postul de Poliţie Mirăslău, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe raza comunei Mirăslău, judeţul Alba.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un minor de 16 ani, în timp ce conducea un autovehicul a acroşat un stâlp din lemn de susţinere a reţelei electrice.

La faţa locului au fost solicitaţi reprezentanţi ai Electrica S.A., care au constatat faptul că reţeaua electrică nu a fost afectată şi nu a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în zonă.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie corespunzătoare numerelor de înmatriculare provizorii ale autovehiculului era expirată.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, fapte prev. şi ped de art. 334, alin. 1 din Codul Penal şi „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prev. şi ped. de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax