Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident cu snowmobilul pe pârtia de schi de la Şureanu. Bărbatul rănit a rămas internat în spital

Publicat

Un bărbat s-a răsturnat cu snowmobilul, duminică, pe pârtia de schi de la Şureanu, în jurul orei 17.00. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba şi a rămas internat.

Duminică, 26 februarie 2012, ora 17.09, poliţiştii Secţiei 7 Politie Rurală Sebeş au fost sesizati prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat s-a autoaccidentat pe pârtia de schi Şureanu, după ce s-a răsturnat cu un snowmobil.

Din primele cercetări s-a stabilit că persoana în cauză este Emilian S.L., în vârstă de 50 ani din municipiul Alba Iulia. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judetean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a rămas internat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi V

    marți, 28.02.2012 at 05:05

    Acolo la Sureanu ar trebui sa o lase mai moale cu Snowmobil-urile… parca anu trecut o murit cineva tot in accident de snowmobil… urmeaza sa fie un shior ranit dupa cum merg cu ele pe mijlocul partiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax