Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO UPDATE: Accident cu trei mașini la Alba Iulia. Un copil și trei adulți, răniți. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică seara la Alba Iulia, pe Calea Moților. Au fost implicate trei mașini. Un copil și trei adulți au fost răniți.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI în Alba Iulia, Calea Moților.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier în care ar fi implicate 3 autoturisme, fără persoane încarcerate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe Calea Moților din Alba Iulia, din cauza unui accident rutier, produs în zona Penny, în care au fost implicate trei autovehicule.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.


UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, în mașinile implicate în accident se aflau, în total, opt persoane.


Patru dintre acestea – trei adulți și un copil – au suferit leziuni ușoare. Sunt asistați medical la locul accidentului.

La fața locului a acționat și echipaj de la Ambulanță.

UPDATE luni, 31 iulie, 13.30: Potrivit IPJ Alba, la data de 30 iulie 2023, în jurul orei 20,00, pe Calea Moților din Alba Iulia, o femeie de 36 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Zlatna.

În urma accidentului conducătoarea primului autoturism și conducătorul celui de-al treilea autoturism precum și o tânără de 18 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax