Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de circulaţie în zona industrială din Alba Iulia. Un minor transportat la spital

Publicat

pol

Un accident de circulaţie s-a produs joi după-masa, în jurul orei 18.15, în faţa benzinăriei Petrom din zona industrială a municipiului Alba Iulia, pe bulevardul Republicii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, coliziunea a avut loc între două autovenicule, iar cauza pare să fi fost nerespectarea distanţei regulamentare în mers. În urma accidentului, un minor de 5 ani, pasager într-una dintre maşini a ajuns la Spitalul Judeţean Alba, cu răni uşoare.

Autovehiculele nu au fost avariate grav. Vă prezentăm comunicatul trimis de IPJ Alva în legătură cu accidentul produs joi seară:

” La data de 21.04.2011, ora 18:15, pe bulevardul Republicii, din municipiul Alba Iulia, H.G.C., de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanta corespunzătoare în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de F.F., din comuna Buzescu, judeţul Teleorman, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului un minor de 5 ani, pasager în primul autoturism, a fost rănit uşor.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petrescu

    vineri, 22.04.2011 at 11:10

    Probabil minorul respectiv nu statea intr-un scaunel special pentru copii, care de altfel sunt obligatorii. Daca parintii nu erau asa de ignoranti poate ar fi scapat fara rani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax