Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident de circulaţie la ieşire din localitatea Benic înspre Galda. Trei persoane au fost încarcerate

Publicat

Un accident de circulaţie s-a produs luni, în jurul orei 9.30, pe DJ107 H, la ieşire din Benic spre Galda. Un autoturism Dacia înmatriculat cu numere de Alba a intrat într-un gard, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, iar trei persoane au fost încarcerate.

Potrivit IPJ Alba, în maşină se aflau patru bărbaţi, iar în urma accidentului trei dintre aceştia au rămas încarceraţi. Cea de-a patra victimă, şoferul, a reuşit să iasă din autovehicul şi a fost descoperit de oamenii legii pe marginea drumului. Starea şoferului este stabilă. Acesta a suferit o fractură de piramidă nazală şi a fost transportat împreună cu ceilalţi pasageri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o autospecială de stins incendii şi un utilaj de descarcerare.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„La data de 30.05.2011, ora 09.20, pe D J 107 K, la km  5+100 m, în localitatea Benic, F.R.M., de 18 ani, din comuna Întregalde, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat o viteză de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului I.G., de 19 ani şi P.N.A., de 21 de ani ambii din comuna Întregalde, pasageri în autoturism, au suferit fracturi la nivelul membrelor, iar conducătorul auto şi M.C.F., de 19 ani, din comuna Întregalde, pasager în autoturism au suferit leziuni corporale uşoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax