Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de circulaţie între Vinerea şi Şibot. Din cauza unei depăşiri neregulamentare, trei persoane au ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 17.00, pe drumul judeţean între localităţile Vinerea şi Şibot. Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între două autoturisme, iar în urma impactului trei persoane au fost transportate de urgenţă la spitalul din Cugir.

Primele cercetări au arătat că vinovat de producerea accidentului este şoferul unui autoturism cu numere de Braşov, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, iar, la întoarcerea pe banda sa de mers, a acroşat un alt autoturism, înmatriculat în Alba, care circula regulamentar. Ambele maşini au fost proiectate într-un şanţ. Cele trei victime au fost transportate la spital, dar se pare că starea lor nu este gravă.

Circulaţia în zonă nu a fost blocată.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 03.10.2011 ora 16.50, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că, pe D.J.704, între localităţile Vinerea şi Şibot, a avut loc un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la locul accidentului a constat că B.P.A., de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri a unui autoturism condus de F.M., de 39 de ani, din Cugir, pe care, datorită neatenţiei l-a acroşat, după care ambele autoturisme s-au răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o femeie din Alba Iulia, pasageră în autoturismul condus de B.P.A., au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi la Spitalul orăşenesc Cugir unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. anonim

    luni, 10.10.2011 at 21:11

    informati`va mai bine si nu mai scrieti numai tampenii

  2. c.m.

    marți, 11.10.2011 at 07:06

    Anonimule esti retardat ? Tu nu vezi ca e comunicat de la Politie ? Ce alta sursa de informare mai credibila vrei ?

  3. anonim

    marți, 11.10.2011 at 12:08

    una din victime fiind chiar eu.cred ca sursa mai buna nu este

    • moderatorul de serviciu

      marți, 11.10.2011 at 13:30

      continua… spune atunci cum s-a intamplat….

  4. anonim

    joi, 13.10.2011 at 13:12

    am inteles.moderati doar ce vreti voi.va cam meritati soarta atunci,”ziaristilor”. o zi buna 🙂

    • moderatorul de serviciu

      joi, 13.10.2011 at 13:53

      ai inteles bine. Blestemele nu se pot publica. Si nici injuraturile. Poti comenta intr-un limbaj civilizat, fara amenintari , blesteme sau injuraturi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax