Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident pe şantierul din Cetatea Alba Carolina: Un muncitor al „Grup Corint” a căzut într-o groapă de 4 metri, lângă statuia lui Mihai Viteazul

Publicat

Munca pe şantierul din Cetatea Alba Carolina nu este chiar atât de uşoară şi lipsită de pericole pe cum ar putea crede unii. Un muncitor al firmei „Grup Corint” a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, vineri, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut într-o groapă de 4 metri adâncime, în apropierea Statuii lui Mihai Viteazul.

Muncitorul s-a apropiat prea tare de marginile gropii şi a căzut. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba, pentru investigaţii medicale.

Bărbatul lucra în apropierea gropii respective, unde urmează să fie amenajate, se pare, toalete publice. Acesta a fost scos şi s-a deplasat pe propriile picioare la ambulanţă.

Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări:

„În data de 21.10.2011, ora 1242, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că în Cetatea Alba Carolina un angajat al firmei care efectuează lucrări în zonă, a căzut într-o groapă din şantier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că o echipă de muncitori executa o lucrare de renovare în interiorul Cetăţii Alba Carolina, în apropierea statuii lui Mihai Viteazu, iar C.V.O., de 33 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce se afla pe marginea unei gropi şi manevra telecomanda de debarasare a betonului din motopompă, din neatenţie, a alunecat şi a căzut în groapă.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale, prezentând afecţiuni ale coloanei cervicale.

În cauză cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax