Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT de motocicletă între Ampoiţa şi Tăuţi. Un tânăr fără permis a intrat cu vehiculul într-un parapet şi a fugit de la locul faptei

Publicat

accident motocicletaUn tânăr în vârstă de 26 de ani este cercetat de poliţiştii din Meteş, după ce a produs un accident rutier între Ampoiţa şi Tăuţi şi a părăsit locul faptei. Acesta conducea o motocicletă, fără a deţine permis, a pierdut controlul acesteia şi s-a izbit de un parapet. Tânărul nu a fost rănit, însă s-a ales cu dosar penal.

Vineri, 5 iunie, la ora 21.41, poliţiştii Postului de poliţie Meteş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, între localităţile Ampoiţa şi Tăuţi, a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un motociclist care, după producerea accidentului, a părăsit locul producerii lui şi a abandonat motocicleta.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că M.V., de 26 de ani, din comuna Meteş, a condus motocicleta fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un parapet.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Faţă de M.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax