Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident de muncă: Bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, lovit de o autobetonieră, în curtea societăţii „Pomponio”

Publicat

Un bărbat de 62 de ani a fost rănit şi transportat la spital, vineri dimineaţa, în urma unui accident petrecut în Vinţu de Jos.

Bărbatul a fost lovit de o autobetonieră, în curtea unei societăţi comerciale din localitate. Acesta este din Alba Iulia şi a fost transportat la spitalul din Sebeş. Bărbatul este angajat al societăţii „Pomponio”, în curtea căreia a avut loc accidentul. Din primele informaţii, a fost lovit de autobetonieră, care a trecut cu roata peste angajat.

Având în vedere că incidentul s-a petrecut în incinta unei societăţi comerciale, iar cei doi erau angajaţi ai acesteia, acesta poate fi încadrat la categoria accidentelor de muncă.

Potrivit IPJ Alba, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că pe platforma de alimentare cu beton a staţiei societăţii comerciale, B.D., de 62 de ani, din Alba Iulia, angajat al societăţii, în timp ce transporta o roabă cu beton pentru efectuarea de analize de laborator, a ieşit brusc în faţa unei autospeciale condusă de C.O., de 31 de ani, din comuna Ocoliş, judeţul Alba, fiind acroşat de aceasta şi călcat în de roata din partea dreapta faţă.

În urma accidentului, B.D a suferit leziuni abdominale, fiind transportată, în stare de conştientă la Spitalul Judeţean Alba unde a rămas internată.

Atât victima, cât şi conducătorul autoutilitarei au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax