Connect with us
Publicitate

BLAJ

ACCIDENT de muncă într-o localitate din Alba. O persoană și-a prins mâna și piciorul într-un utilaj agricol

Publicat

smurd

 În localitatea Sâncel, o persoană și-a prins mâna și piciorul într-o culegătoare de porumb. Accidentul s-a petrecut miercuri în jurul amiezii. Pentru salvarea acesteia intervin pompierii din Blaj cu o autospecială și 8 subofițeri.

Miercuri în jurul orei 13.50, un accident de muncă s-a petrecut în localitatea Sâncel. O persoană și-a prins mâna și piciorul într-o culegătoare de porumb.

Pentru salvarea acesteia pomperii din Blaj intervin cu o autospecială o ambulanță și 8 subofițeri.

UPDATE: Garda de intervenție Blaj a intervenit în localitatea Sâncel, pentru scoaterea unei persoane (un bărbat în vârstă de 46 ani), care avea prinse o mână şi un picior într-o culegătoare de porumb. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD B, pentru scoaterea bărbatului prins în culegătoarea de porumb, pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea acestuia la spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax