Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE – FOTO | ACCIDENT de MUNCĂ la Alba Iulia: PATRU muncitori au CĂZUT 6 METRI de pe un acoperiş. Au scăpat cu leziuni uşoare

Publicat

cet 29 lucrari alba iulia 2015 Patru muncitori au căzut de pe acoperișul unei centrale termice din municipiul Alba Iulia, în timp ce efectuau lucrări pentru demolarea acesteia. Accidentul de muncă s-a petrecut luni, iar aceştia au scăpat cu leziuni uşoare, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 15.43, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că patru angajați ai societăţii, în timp ce efectuau lucrări pentru demolarea unei centrale termice de pe strada Livezii din Alba Iulia, au căzut de pe acoperișul acesteia.

 

DSCN7231 Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că patru angajaţi ai societăţii, cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, au căzut de la o înălţime de circa 6 metri, odată cu placa de beton pe care se aflau.

În urma accidentului, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital unde au primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

DSCN7228 UPDATE: Niciunul dintre muncitori nu a rămas internat la spital. Aceştia sunt angajaţi ai firmei Ben Oni Loghin SRL din Alba Iulia, care desfăşura lucrările de demolare a centralei. Cei patru efectuau lucrări de demontare a planşeului, iar în timpul operaţiunilor acesta a cedat.

 

Incidentul a avut loc la CET nr. 29 de pe strada Livezii. Reamintim că această locaţie este inclusă într-un proiect de transformare în creşă a cartierului Ampoi I. Această creşă a fost deschisă încă din toamna anului trecut, însă funcţionează în clădirea grădiniţei din cartier (nr. 14), până la finalizarea lucrărilor la noul sediu.

 

 

 

Mai jos puteţi vedea imagini cu centrala, în timpul lucrărilor de marţi, 13 ianuarie şi cu sediul grădiniţei.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax