Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident de muncă la Almaşu Mare: Un angajat al unei firme de drumuri, lovit de un autovehicul încărcat cu materiale

Publicat

Un bărbat de 25 de ani din Cîmpeni a ajuns la spital, cu răni la cap şi la picioare, după ce a fost lovit de un autovehicul ce transporta materiale, pe un drum comunal din Almaşu Mare. Atât victima, cât şi şoferul camionului sunt angajaţi ai unei firme de care efectuează lucrări de reabilitare a drumului, iar accidentul s-a petrecut din cauza neatenţiei tânărului, care a traversat strada fără să se asigure. Acesta a rămas internat la spitalul din Alba Iulia.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Zlatna au fost sesizaţi despre faptul că pe raza comunei Almaşu Mare o persoană a fost accidentată de către un utilaj.

Pe Drumul Comunal 207D, la km 1+ 719 m, Mircea P. (25 de ani), din Cîmpeni, angajat al unei societăţi comerciale care efectuează lucrări de reabilitare a drumului, a traversat fără să se asigure, fiind surprins şi lovit cu partea din faţă a cabinei şi ulterior cu  punţile faţă şi spate, de un autovehicul încărcat cu materiale, condus de un bărbat de 61 de ani, din aceeaşi localitate, angajat al aceleiaşi societăţi comerciale.

Victima a suferit leziuni corporale în zona capului şi a membrelor şi fost transportată la Spitalul Judeţean Alba, unde a rămas internată.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de muncă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax