Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident de muncă la Cricău: Bărbat din Aiud, transportat la spitalul din Alba Iulia, după ce a căzut de la o înălţime de doi metri

Publicat

hala Un bărbat de 32 de ani din Aiud, angajat al unei firme din Cricău, a căzut de la doi metri, în timp ce efectua lucrări de demontare a unui tub de ventilaţie al unei hale de producţie. În urma accidentului, bărbatul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia cu mai multe contuzii. În prezent, starea lui de sănătate este bună.

Marţi, la ora 10.28, poliţiştii Postului de Politie Cricău au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Alba se află o persoană care a suferit leziuni în urma unui accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.T., de 32 de ani, din Aiud, angajat al unei societăţi comerciale din Cricău, în timp ce efectua lucrări de demontare a unui tub de ventilaţie al unei hale de producţie, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe o platformă, de la o înălţime de doi metri.

În urm accidentului bărbatul a suferit mai multe contuzii, starea lui de sănătate fiind bună.

Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs acest incident.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax