Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT de muncă la Fabrica de bere Albacher Sebeș. Un om a MURIT după ce a fost strivit de un palet de apă minerală

Publicat

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Sebeș, angajat la Fabrica de bere „Albacher”, a murit joi, la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, la două zile după ce a fost strivit de un palet cu apă minerală.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, marți, 21 august, în timp ce descărca un palet cu apă minerală cu ajutorul unui transpalet electric, în incinta unui depozit din Cugir, paletul a căzut peste bărbat, lovindu-l în zona toracică.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul din Cugir. Medicii l-au transferat mai apoi la Spitalul de Urgență din Alba Iulia, unde a decedat joi, 23 august. Victima se numea Vasile Timofte, avea 57 de ani și era din Sebeș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și ucidere din culpă.

Informațiile privind accidentul de muncă de la Fabrica „Albacher” au fost făcute publice vineri dimineața, la trei zile de la tragedie, după ce cunoștiințele victimei au sesizat presa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax