Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident de muncă la „Kronospan” Sebeş. Un bărbat de 29 de ani a fost lovit de un utilaj

Publicat

Un accident de muncă s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri în incinta societăţii „Kronospan” din Sebeş. Un bărbat de 29 de ani din Bistra a fost lovit de un utilaj condus de un angajat al societăţii. Acesta a ajuns la spital, cu leziuni la piciorul şi braţul drept.

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, miercuri, 11 aprilie, la ora 2.22, privind faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş s-a produs un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că D.N., de 29 de ani, din comuna Bistra, în timp ce se afla în incinta unei secţii a societăţii comerciale, a fost acroşat de către un încărcător frontal cu cupă, tip volă, condus de M.L. de 54 de ani din Alba Iulia, angajat al societăţii.

Victima a fost transportată la spitalul din Sebeş cu plăgi la nivelul coapsei drepte şi la nivelul braţului drept, pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la spitalul din Alba Iulia.

Reprezentanţii ITM Alba şi poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment şi a persoanelor responsabile de producerea lui.

UPDATE: Bărbatul de 29 de ani, lovit de utilaj este angajat al societăţii „Novak Trans” din Bistra şi, din primele informaţii, se afla în incinta „Kronospan” pentru a transporta material lemnos. Acesta se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba şi starea sa nu este foarte gravă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Blancila Hadry

    miercuri, 11.04.2012 at 12:51

    Astia oricum nenorocesc zeci de mii de oameni cu poluarea lor. Ce mai conteaza unul ?

  2. dodo

    joi, 24.05.2012 at 23:02

    nebuni aia miau omorat finul anul trecut au trecut cu vola peste el siyo sunt sofer si am descarcat de molte ori material lemnos la ei dar va spun un singur lukru feritiva de voleeee ca aia merg ca dracu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax