Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT de MUNCĂ lângă Zlatna: Tânăr transportat cu elicopterul SMURD la spital, după ce a fost lovit în cap de un copac

Publicat

taiere copac Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, angajat al unei societăţi de exploatare forestieră în zona Zlatna, a suferit un accident în timp ce tăia un arbore cu un motofierăstrău. A fost lovit în zona capului de o ramură.

Tânărul a fost transportat cu elicopterul SMURD la o clinică din Târgu Mureş, pentru asistenţă medicală de specialitate.

Poliţiştii din Zlatna au fost sesizaţi miercuri, de faptul că la „Pârâul Plaiului” din Valea Mică, B.D., de 25 de ani, din comuna Matei, judeţul Bistriţa Năsăud, angajat al unei societăţi de exploatare forestieră, în timp ce tăia un arbore cu un motoferăstrău, a fost lovit în zona capului de o ramură.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni grave şi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Zlatna împreună cu specialiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax