Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident de muncă pe autostrada în construcţie Orăştie – Sibiu. Bărbat rănit după ce a căzut dintr-un camion

Publicat

Un bărbat dintr-o comună din Ilfov a fost rănit într-un accident petrecut pe tronsonul II, zona Sebeş, aflat în construcţie la autostrada Orăştie – Sibiu. Acesta, aflat la volanul unui autocamion, a lovit un alt autovehicul. În urma impactului, a fost aruncat din cabină, iar maşina s-a răsturnat în afara drumului.

Poliţia din Sebeş a fost sesizată despre incident, miercuri, la ora 7.20. V.G. (41 de ani), din comuna Cornetu, judeţul Ilfov, angajat ca şi şofer la societatea care efectuează lucrări la autostradă, în timp ce conducea un camion, a efectuat un viraj la stânga şi a acroșat un alt camion. A fost aruncat din cabină, după care autovehiculul pe care-l conducea s-a răsturnat în afara autostrăzii.

În urma accidentului, V.G. a suferit leziuni la nivelul capului şi o fractură de col femural, rămânând internat în spitalul din Sebeş.

Evenimentul rutier s-a petrecut la kilometrul 31 şi a fost încadrat ca accident de muncă. Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax