Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident de muncă pe șantierul autostrăzii, în zona Cut. Agent de pază de la STRACO, strivit de un autovehicul de mare tonaj

Publicat

Un accident de muncă s-a produs sâmbătă după-amiaza în zona Cut, unde se efectuează lucrări la Autostrada Orăștie – Sibiu. Un bărbat a fost strivit de un autovehicul de mare tonaj şi a decedat. În urma cercetărilor făcute de poliţişti la faţa locului, conducătorul auto nu a observat, la manevra de dat înapoi, că bărbatul se afla în spatele camionului şi a trecut peste el.

Potrivit IPJ Alba, I.P., în vârstă de 40 de ani, era angajat al unei firme de pază ce presta servicii pentru „Straco”, în zona lucrărilor de la autostradă, de la Cut. Un şofer al companiei, în momentul în care efectua manevra de dat înapoi cu autovehiculul de mare tonaj, nu a observat că acesta se afla în zona lucrărilor şi l-a strivit. Agentul de pază a murit pe loc.

UPDATE: La ora 16.40, Poliţia Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, la intrarea în incinta şantierului “Straco”, din localitatea Cut, o persoană a fost accidentată mortal.

Conducătorul auto P.N. (50 ani) dintr-o comună din Hunedoara, aflat la volanul unei autoutilitare marca MAN, la o manevră de mers înapoi, l-a lovit cu roata stânga spate pe I.N. (44 de ani), din Alba, angajat ca agent de pază în cadrul firmei “Axis Security”, ce  prestează activităţi de pază în şantierul “Straco”. Bărbatul a murit pe loc.

La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţii ITM Alba, care anchetează cazul accidentului de muncă.

Corpul neînsufleţit al victimei a fost depus la morga din Sebeş pentru efectuarea necropsiei.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.40, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la intrarea in incinta şantierului societăţii care efectuează lucrări la autostradă, în zona localităţii Cut, o persoană a fost accidentată mortal.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că P.N., de 50 de ani, din comuna Baru, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un camion, a efectuat o manevră de mers înapoi, împrejurare în care l-a surprins şi accidentat pe I.N., de 44 de ani, din Daia Română, agent de pază.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Andrei

    sâmbătă, 07.09.2013 at 18:13

    Scuze ca deviez de la subiect, dar cand au inceput lucrarile la Autostrada Turda – Sebes ?

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 07.09.2013 at 20:18

      Scuze, graba strica treaba. S-a corectat

  2. Pingback: UPDATE Accident de muncă mortal, pe șantierul autostrăzii, la Sebeș: Un muncitor de la Straco Grup a căzut de pe un pod | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax