Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Accident de tren la Valea Lungă. Şoferul unei autoutilitare nu a respectat semnalele acustice la nivel cu trecerea de cale ferată

Publicat

Un accident de tren a avut loc joi, în jurul orei 17.00, în apropiere de Halta CFR Valea Lungă, după ce şoferul unei autoutilitare care se angajase în traversarea liniei ferate nu a respectat semnalele de avertizare acustice şi luminoase ce anunţau sosirea trenului şi a fost lovit.

În urma impactului, autoutilitara marca Iveco, cu numere de înmatriculare de Bucureşti, a fost scoasă în afara părţii carosabile, iar trenul personal a suferit avarii minore. Şoferul prezenta leziuni superficiale, dar a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Norocul său a fost că trenul nu se deplasa cu o viteză mare, iar impactul nu a fost unul major. Autoutilitara era încărcată cu pietriş şi de deplasa spre o balastieră din zonă. Conducătorul auto a fost transportat la spitalul din Blaj pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări: „La data de 22.09.2011, ora 16.50, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în comuna Valea Lungă, pe strada Zăvoiului, la trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident rutier. Echipa operativă deplasată la locul accidentului a constatat că R.F. K., de 31 ani, din comuna Târnava, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autocamion, nu a oprit şi nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată dublă, fără bariere, în timp ce semnalele acustice şi luminoase funcţionau şi a intrat în coliziune cu locomotiva trenului personal 3519, care circula pe relaţia Mediaş-Teiuş.

În urma accidentului, conducătorul auto suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autocamionul a fost avariat în proporţie de 30% iar locomotiva trenului personal a fost puţin avariată. Circulaţia pe calea ferată, pe relaţia Blaj – Copşa Mică a fost blocată aproximativ 10 minute. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax