Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT: Doi tineri din ALBA s-au răsturnat cu mașina în șanț, pe un drum din județul Sibiu. Unul dintre ei a fost rănit

Publicat

Un tânăr din Alba a fost rănit într-un accident rutier petrecut luni seara în localitatea Laslea din județul Sibiu. Acesta se afla într-o mașină care a derapat și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Autoturismul era condus de alt tânăr, tot din județul Alba.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate rezultă că, în timp ce conducea un autoturism, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Alba, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se în șanț.

Un pasager, în vârstă de 36 de ani, tot din județul Alba, a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Din datele ISU Sibiu, echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni a acordat îngrijiri medicale bărbatului de 36 de ani. Acesta a fost transportat, conștient, la CPU Mediaș. Avea escoriații.

Potrivit unor surse, cei doi sunt din Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax