Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident feroviar de proporții, în SUA. Un tren a deraiat și a căzut peste o autostradă

Publicat

Un tren de pasageri a deraiat luni și a căzut pe o autostradă, peste mai multe mașini. Accidentul s-a produs în  Pierce, Washington, potrivit contului Twitter al Departamentului de Transport al statului Washington.  Au fost raportate victime multiple (morți și răniți), a declarat biroul șerifului din Pierce County și Amtrak, însă deocamdată nu se cunoaște numărul lor.
Toate benzile de sud, interstatale sunt închise din cauza deraierii și a șoferilor șocați care se îndreptatu spre serviciu, rămași în trafic în zonă. 

”Călătoream spre serviciu în această dimineață de-a lungul sectorului I- 5 și ne-am oprit brusc”, a declarat Greg Mukai, martor ocular, pentru CNN. „Vă spun sincer că am încercat cu toții să ne oprim repede pentru a evita să ne lovim unul de celălalti. Odată ce ne-am oprit cu toții, am putut să văd ce s-a întâmplat, din păcate, acest lucru înfricoșător… un tren care atârnă de pe pasaj. Am văzut de asemenea o mulțime de personal militar și oameni au alergat să încerce să ajute cât mai bine” a adăugat acesta.

UPDATE:

Mai mulţi pasageri au murit luni din cauza deraierii unui tren de călători pe un pod peste o autostradă din statul Washington, situat în nord-vestul SUA, a anunţat purtătorul de cuvânt al şerifului districtului Pierce, Ed Troyer, într-o conferinţă de presă, transmit Reuters şi AFP.

Oficialul a adăugat că nu s-au înregistrat victime din rândul şoferilor de pe autostradă. Un număr de 77 de persoane au fost spitalizate în urma acestui incident.

Sursă: CNN, Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax