Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident grav cu 24 de persoane implicate, majoritatea copii, în Bihor. Impact între un microbuz și un autoturism

Publicat

Pompierii militari bihoreni acționează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localității Petrileni, eveniment în care sunt implicate 24 persoane aflate într-un un microbuz și un autoturism.

Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 13.30.


La fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Stației de Pompieri Ștei, Secției de Pompieri Beiuș și Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz și 4 în autoturism sunt evaluate și asistate medical. Din primele informații, 14 persoane au suferit diferite răni.

UPDATE: Potrivit ISU Bihor, în microbuz se aflau 18 copii și doi adulți. Au fost asistați medical 9 copii, aflați în cod verde medical, precum și șoferul microbuzului. Vor fi transportați la spital.

Din cele patru persoane aflate în autoturism, două au suferit răni grave și două au fost rănite ușor.

După acordarea îngrijirilor care se impun tuturor celor 14 victime, echipajele medicale și pompierii militari le vor transporta la spital.

UPDATE 1: ISU Bihor – patru copii răniți ușor (aflați în cod verde medical) și patru adulți (doi aflați în cod galben medical și doi cu răni ușoare) au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor. Opt copii au fost transportați la CPU din cadrul Spitalului Municipal Beiuș (de unde, o parte dintre aceștia, care nu au suferit răni, urmează a fi preluați de părinți). Ceilalți șase copii, care nu au fost răniți, au fost preluați de părinți de la locul accidentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Silviu

    vineri, 17.02.2023 at 15:49

    daca era sa ghicesc numai dupa titlu as fi zis: „o coaja de bemveu intrat pe contrasens” si nu greseam!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax