Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident grav de muncă. Un bărbat a fost lovit în cap de cupa unui excavator, la Sântimbru. Din cauza rănilor, acesta a decedat

Publicat

Un accident grav de muncă a avut loc vineri, în localitatea Sîntimbru, unde un bărbat a căzut inconștient, după ce a fost lovit în cap de cupa unui buldoexcavator. Incidentul s-a petrecut pe strada Morii, unde utilajul efectua lucrări de amenajare.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un accident de muncă. Bărbatul este angajat al unei firme de construcții care efectua lucrări de pavare a străzii și amenajare rigole pe respectiva stradă din Sîntimbru. Bărbatul a fost lovit în zona capului de cupa buldoexcavatorului, iar, din cauza leziunilor, a decedat la locul incidentului, înainte ca ambulanța să îl transporte la spital.

Bărbatul avea 48 de ani şi era angajat la o firmă din Sebeş. În acest caz, a fost deschis dosar de cercetare  penală pentru ucidere din culpă, pe baza cercetărilor efectuate de poliţişti şi inspectorii ITM.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 17.08.2012, ora 1017, poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că pe strada Morii din localitatea Sîntimbru, s-a produs un accident de muncă. Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la locul accidentului împreună cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, a rezultat că mai mulţi angajaţi ai unei firme din municipiul Sebeş, au executat lucrări de amenajare  pe marginea drumului, la aceasta fiind folosit un buldoexcavator şi o autobasculantă.

Bulodoexcavatorul era manevrat  de R.R., de 38 de ani, din comuna Cricău, care, în momentul în care a pus în mişcare cupa pentru a încărca autobasculanta, datorită neatenţiei, l-a lovit cu aceasta, în zona capului, pe I.V., de 48 de ani, din comuna Berghin, care măsura lăţimea şanţului. În urma leziunilor suferite, I.V. a decedat imediat după producerea accidentului.

Conducătorul buldoexcavatorului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului.

În cauză cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă precum şi în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sintimbrean

    vineri, 17.08.2012 at 11:27

    Domnilor draga,se intampla accidente de munca deoarece,toti cei care se acupa de lucrarile pe strazile din sintimbru sunt toata ziua la baruri si magazine dupa BERE,,sunt sub influenta alcolului,nu numai in sintimbru cat si in GALTIU cei care lucreaza beau pe rupte in frunte cu sefii care ii supravegheaza(vezi lucratori de pe strada zisa ,,DRACENI”acolo si sefii lucratoriilor beau,iam vazut eu cum merg la magazin duba baururi alcoolice),de aceea au si spart teava de apa ,,,,,etc!!domnilor de la ALBA24,puteti merge intro zi fara sa anuntati sai vedeti pe toti ce lucra cu BEREA in mana!multam!

  2. marcel

    vineri, 17.08.2012 at 22:10

    Lucrez in Anglia de ceva vreme.nu am voie pe santier fara casca de protectie.la noi de ce nu se poate?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax