Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident grav în Abrud. Campionul naţional la schi Andrei Tanţoş a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp

Publicat

Andrei Tanţoş (19 ani), campion naţional la schi, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier, în noaptea de marţi spre miercuri. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 2.40, în Abrud, pe strada Avram Iancu. Maşina condusă de tânăr a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp.

Andrei Tanţoş a fost campion naţional la schi, câştigând, în 2012, proba de slalom uriaş.

Tânărul conducea un autoturism marca Renault Megane ce aparţinea unei societăţi comerciale, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp electric. Şoferul circula din direcţia Abrud spre Zlatna, iar, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut  controlul maşinii.

În urma impactului, a fost rănit grav şi transportat la spital. În jurul orei 3.30, a murit.

Sportivul  avea 19 ani şi practica acest sport de la vârsta de 3 ani. Era legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Câmpeni şi făcea parte din lotul naţional de schi al României. Pentru a se putea antrena, acesta mergea foarte des în Austria. Andrei a absolvit Grupul Şcolar “ Horea Cloşca şi Crişan” Abrud.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba: „La data de 15.03.2012, ora 02.15, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada Avram Iancu din Abrud, s-a produs un accident rutier cu victime.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat de T.T.A., un tânăr de 19 ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din Abrud, în direcţia Abrud – Zlatna, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate din beton, aflat pe partea stângă a direcţiei de mers.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat la Spitalul din Abrud, unde, la scurt timp, a decedat.”

 

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: 9-10 februarie: Concurs de schi în memoria fostului campion Andrei Tanțoș

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax