Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT GRAV în comuna Pianu: Un bărbat a căzut cu un autoturism într-o prăpastie. Intervenție extrem de dificilă

Publicat

smurd

Un accident grav s-a petrecut duminică seara, (27 august) în jurul orei 21.00, pe raza comunei Pianu din Alba.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Purcăreți. 

Din primele informmații oferite de IPJ Alba, un bărbat în timp ce conducea un autotuturism, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și ar fi căzut într-o prăpastie.

Misiunea este în dinamică, iar informațiile oferite sunt în continuă actualizare.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare, transmit polițiștii.

UPDATE 21.24: Potrivit ISU Alba, secția de pompieri Sebeș intervine în cooperare cu SALVAMONT Alba și detașamentul de pompieri Alba Iulia pentru acordarea primului ajutor medical calificat și descarcerare la un accident rutier produs pe raza localității Purcăreț, într-o zona greu accesibilă.

Echipajul SMURD au reușit să ajungă la persoana din autoturism, aceasta fiind conștientă cu multiple traumatisme.

La momentul de față se așteaptă ajungerea și celorlalte forțe de intervenție pentru a putea extrage persoana din autoturism, deoarece diferenta de nivel este de aproximativ 100 de metri de la șosea până la autoturism.

UPDATE 21. 37: Reprezentanții pompierilor din Alba au transmis că s-a reușit extragerea persoanei de către echipajul SMURD și cetățenii din zona. La momentul de față aceasta este evaluata medical la fața locului de către echipajul medical.

ISU Alba a transmis că persoana implicata în accident, sex masculin, va fi transportata la UPU Alba de către echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax