Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TRAGEDIE în comuna Pianu. Un adolescent de 16 ani a murit, după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă de 15 metri

Publicat

tractor Un accident grav s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, pe raza localităţii Purcăreţi, comuna Pianu. Un adolescent de 16 ani din localitate a murit după ce s-a răstunrat cu un tractor 15 metri într-o râpă.

Imediat după apelul la 112, spre locul accidentului au plecat echipaje SMURD şi ale Poliţiei, însă accesul la locaţie a fost dificil, fiind teren accidentat.

UPDATE: Echipajele ajunse la locul accidentului au constatat că un tânăr, aflat lângă tractorul răsturnat, era decedat. Utilajul se răsturnase aproximativ 15 metri, într-o râpă de pe marginea drumului, pe raza localităţii Purcăreţi.

Trupul tânărului ar fi fost observat de o femeie care a trecut pe drumul din zonă. A luat legătura cu altă persoană, care avea telefon mobil şi au fost anunţate forţele de intervenţie, în jurul orei 16.40. Ajunse la faţa locului, echipajele medicale au constatat decesul acestuia.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, tractorul (marca Fiat, neînmatriculat / neînregistrat) era condus de C.A., un adolescent de 16 ani din localitatea Purcăreţi, pe drumul comunal dintre Recea spre Purcăreţi, în momentul accidentului. A pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în prăpastia de pe marginea drumului. Adolescentul a fost găsit decedat, în afara drumului la o distanţă de aproximativ 500 de metri de tractorul răsturnat.

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax