Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident grav în judeţul Hunedoara produs de o șoferiță din Alba. Patronul reprezentanței ”Dacia” din Valea Jiului, în comă la spitalul din Hațeg

Publicat

O femeie de 62 de ani din Alba a provocat un accident rutier grav în judeţul Hunedoara. Marţi după-amiaza, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan pe DN66, din direcţia Petroşani spre Haţeg, pe raza localităţii Băieşti, a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta şi a intrat în coliziune cu o maşină Dacia Duster, condusă de un un om de afaceri din Valea Jiului, în vârstă de 60 de ani. Acesta a fost dus la spitalul din Hațeg, în comă. 

Omul de afaceri Georgel Lascăr se afla în mașină cu președintele PSD Vulcan, Marin Coltescu. În urma impactului, Georgel Lascăr a ajuns în comă la spitalul din Hațeg. Și președintele PSD Vulcan a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Georgel Lascăr deţine reprezentanţa Dacia în Valea Jiului.

Şoferiţa de 62 de ani a ajuns la spitalul din Petroşani, după ce paramedicii SMURD au decis că starea ei este foarte gravă. Aceasta a rămas încarcerată în autoturism până când un echipaj de pompieri din Petroşani a ajuns la locul accidentului cu autospeciala de descarcerare şi a putut fi eliberată.

De asemenea, o altă femeie, pasageră în autoturismul Dacia Logan a fost uşor rănită, fiind diagnosticată cu contuzie toracică.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Haţeg şi Petroşani, iar poliţiştii au demarat cercetările la locul accidentului. Astfel, s-a impus ca traficul rutier, în zona în care s-a produs accidentul, să fie deviat prin sat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi o cercetează pe femeia din Alba pentru vătămare corporală din culpă.

sursa foto: Mesagerul Hunedorean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax