Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Copil rănit grav, preluat de un elicopter SMURD. Accident rutier în Teleac, la ieșire spre Hăpria

Publicat

Un accident grav s-a produs luni după-amiaza, pe DJ 107 în localitatea Teleac, la ieșirea spre Hăpria. Din primele informații, trei persoane au fost rănite după un impact între un autoturism și un camion.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, luni, în jurul orei 14.00, pe DJ 107, între localitățile Teleac și Hăpria, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra acesteia, intrând în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, un minor în vârstă de 12 ani și un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, au suferit leziuni corporale grave și au fost transportați la spitale din Alba Iulia și Târgu Mureș.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: 15. 50: Potrivit reprezentanților medicali de la fața locului, minorul care a fost preluat de un elicopter SMURD are 13 ani și în urma accidentului a suferit un traumatism cranian sever.

Minorul va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Mureș, unde cel mai probabil va intra într-o operație. Acesta ar fi fost pasager pe locul din dreapta șoferului.

YouTube video

UPDATE: 15.30: Victima care va fi preluată cu elicopterul este un minor, pasager în automobil.

UPDATE 15.17: Potrivit IPJ Alba, cauza accidentului ar fi pătrunderea pe contrasens a camionului. Autoutilitara de mare tonaj ar aparține Direcției de Drumuri și Poduri Locale Alba.

UPDATE 15.00: La fața locului a aterizat un elicopter SMURD pentru a prelua pe una dintre victimele accidentului, aflată în stare foarte gravă.

elicopter

Detasamentul de Pompieri Alba Iulia intervine la un accident rutier între un camion și un autoturism în localitatea Teleac, la ieșire spre Hăpria.

YouTube video

Potrivit primelor informații de la fața locului, atât autoturismul Volkswagen Polo, cât și camionul de mare tonaj sunt  înmatriculate în județul Alba. În automobil se aflau trei persoane, iar în urma impactului șoferul a fost cel mai grav accidentat.

Din primele informații sunt trei victime încarcerate dintre care una inconștientă.

accident hapria camion

Forte alocate: 1 ASAS, 1 DESCARCERARE, 1 SMURD TIM C, 1 SMURD B2, 1 AMBULANTA SAJ.

Potrivit IPJ Alba, traficul este blocat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax