Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT GRAV la Alba Iulia. Bărbat lovit de o mașină, în timp ce traversa strada. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut luni seara la Alba Iulia, pe Bd. 1 Decembrie 1918. Un bărbat a traversat strada neregulamentar și a fost lovit de un autoturism. Acesta avea 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE: Persoana rănită a primit îngrijiri medicale la fața locului și este transportată la spital. Potrivit IPJ Alba, cercetarea la fata locului este în desfășurare, urmând să fie stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 46 de ani, din comuna Horea, s-a angajat în traversarea Bulevardului 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, prin loc nemarcat și fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 06.09.2022 at 13:32

    Mai montează primare treceri de pietoni în Horea, să se obişnuiască lumea cu ele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax